13.03.2015, 21:37 | Af: Administrator

Bak: Fansene har stor andel i sejren

- Vi kunne kun høre vores egne fans, siger målscorer Kristian Bach Bak efter aftenens 2-1-sejr over Randers FC.

FC Midtjylland hentede sæsonens 16. sejr, da Jakob Poulsen to minutter før tid sendte et frispark i kassen. Forinden havde anfører Kristian Bach Bak udlignet Randers-føringen kort før pausen.

- Det er måske den dårligste præstation, vi har leveret i sæsonen. Så at vi vinder siger lidt om, hvad det er for et hold, vi har. Der er karakter, og selv om vi spiller mindre godt og står mindre godt defensivt, så har vi en klasse målmand i dag, der går ind og redder os i de rigtige situationer. Og så har vi bare vores dødbolde, som igen igen bliver afgørende, siger anfører Kristian Bach Bak til FCM TV.

Han har også ros til de mange midt- og vestjyske fans, som havde taget turen til Randers.

- Vi kunne kun høre vores egne fans. Det er et rigtig flot stadion, de har fået bygget op, og man må sige, at vores fan indtog det, som var det vores egen hjemmebane. De har kæmpe andel i den her sejr. Vi er på intet tidspunkt utrygge, fordi vi ved, at når vi vinder en tackling eller laver et godt hovedstød, så er de der, og det er mange gange det, der skal til i sådan en lidt skidt kamp. Så troen var der hele tiden, og det var meget på grund af den flok, siger kaptajnen.

Se hele interviewet med Bach Bak på FCM TV her.