20.03.2015, 08:50 | Af: Administrator

EnergiMidt ny lounge-sponsor i FC Midtjylland

Det store midtjyske energiselskab præger loungen på MCH Arena de næste to år

Der er for alvor grøde i det omkring Superligaklubben FC Midtjylland. Ikke blot konsoliderede klubben i weekenden sin førsteplads i landets bedste fodboldrække. I de seneste uger er der både kommet ny hovedsponsor og tribunesponsor til. Senest nyt er, at EnergiMidt med hovedsæde i Silkeborg bliver ny navnesponsor for MCH Arenas mest eksklusive lounge med plads til 800 spisende gæster.

Det er vigtigt for EnergiMidt at være det lokale erhvervslivs naturlige valg af leverandør af energiløsninger. Det er jo tydeligt for enhver, at FC Midtjylland har gang i noget stort i øjeblikket, og derfor giver det god mening for os at optimere vores i forvejen tætte samarbejde. Aftalen åbner for en masse nye, interessante muligheder, som vi ser frem til at arbejde med, forklarer Henning Rune Carlsen, der er kommunikations- og marketingchef i EnergiMidt.

EnergiMidt Loungen, som loungen kommer til at hedde fremadrettet, bliver i disse dage indrettet og udsmykket, så den kommer til at fremstå helt i EnergiMidts stil og ånd til FC Midtjyllands hjemmekamp mod Hobro IK lørdag den 21. marts.

- Vi er glade for, at EnergiMidt finder vores lounge attraktiv. Men som et af Midt- og Vestjyllands største og mest interessante mødesteder for erhvervsfolk og fodboldfans er det kun naturligt, at der er interesse for loungen. Nu glæder vi os til sammen med EnergiMidt at aktivere sponsoratet, så det fortsat kan være en attraktiv oplevelse at komme til fodbold på MCH Arena og opleve rammen om kampen fra EnergiMidt Loungen, siger Jacob Jørgensen, kommerciel direktør i FC Midtjylland.

I de seneste uger er Danmarks største bilforretning, Ejner Hessel A/S, blevet præsenteret som ny hovedsponsor i FC Midtjylland, mens C.C. Contractor som noget nyt lægger navn til tribunen, hvor FC Midtjyllands mest inkarnerede tilhængere sørger for stemning på MCH Arena.