29.03.2015, 21:17 | Af: Administrator

FCM’s mor er her ikke mere

På vegne af alle i Superligaklubben FC Midtjylland skriver Hans Krabbe mindeord om Annie Rune, der døde søndag den 29. marts.

Der var især én ting, hun så gerne ville nå, og derfor kæmpede hun indædt og stålsat til det sidste. Men i kampen mod den sygdom, der sled på hende i så mange år, måtte Annie Rune, FC Midtjyllands største fighter nogensinde, til sidst give op. Søndag eftermiddag fik Annie fred, omgivet af sine kære, og dermed mistede ikke blot de men hele klubben den mor, der mere end nogen anden har været synonym med FC Midtjylland siden 1999.

Annie Rune var en del af fodboldmiljøet i Ikast længe inden FC Midtjylland så dagens lys. Men fra dag 1 havde hun sin gang i den nye fusionsklub, og hun nåede gennem årene at bestride en række poster i klubben.

Helsende for fysikken var hun, når hun masserede spillernes ømme ben. Balsam for sjælen var hun, når hun lagde ører til de bekymringer og sorger, unge drenge og mænd kan have, når karrieren gør knuder, eller man bare er langt hjemmefra og savner sin egen mor. Pertentlig og pligtopfyldende var hun i rollen som bogholder. Altid var hun lun, kærlig og empatisk. Og det til trods for, at sygdommen så længe gjorde, at hun i den grad havde sit eget at kæmpe med. Aldrig beklagede hun sig. Konstant havde hun overskud og lyst til at spørge ind til alle vi andre. Menneskelige egenskaber der gjorde Annie til en elsket og respekteret kontinuitetsbærer, der år ud og år ind i al stilfærdighed bare gik og kittede FC Midtjylland sammen.

Nu bliver der lidt mere stille i gangene under IBF Arena, og Annie har set sin sidste kamp på stadion i Herning. Men mindet om Annie Rune vil for altid være til stede i den fodboldklub, hun elskede over alt på jorden og som blev hendes andet hjem.

Annie sagde i vinter, at hun nok skulle blive her, indtil FC Midtjylland vandt sin første titel. For det var det, hun mere end noget andet gerne ville nå at have med. Sådan skulle det ikke være, for nogle gange må selv de sejeste give op.

Heldigvis nåede Annie i ugens løb at opleve, at en håndfuld af hendes drenge, Simon Poulsen, Erik Sviatchenko, Simon Kjær, Jakob Poulsen og Jonas Lössl, gjorde det danske fodboldlandshold ære. Det gjorde hende glad og stolt.

Hos alle i FC Midtjylland går tankerne i disse dage til Annie Runes nærmeste, der har mistet det kæreste, de ejede.

Æret være Annie Runes minde.

Billedet leveret af FCM Foto