18.03.2015, 18:00 | Af: Administrator

FCM hitter i internationale medier

Flere internationale medier viser interesse for FC Midtjylland og den innovative tilgang, som klubben har til fodbolden.

Med aktuelle topplaceringer til både FC Midtjylland og Brentford FC får flere og flere internationale medier i disse uger øjnene op for, at den engelske forretningsmand og klubejer Matthew Benham måske har fat i noget helt særligt lige nu.

I alt fald er opmærksomheden omkring FCM fra internationale medier i disse uger markant. Og det er især den nytænkende måde at arbejde med fodboldforretningen på, som har fanget udlandets interesse.

LÆS OGSÅ: Følg FC Midtjylland på Twitter

- Reuters-journalisten Philip O’Connor har netop publiceret en længere artikel med FCM-formand, Rasmus Ankersen, som hovedkilde, The Guardian har meldt deres ankomst senere på foråret, og det samme har det anerkendte tyske magasin 11Freunde, der for nogle år siden lavede et portræt af Matthew Benham og nu ønsker at følge op med en artikel om FC Midtjylland, fortæller Hans Krabbe, kommunikations- og marketingdirektør i FC Midtjylland.

Også de sociale medier har på internationalt plan fået øjnene op for FCM. Lige nu er der aktuelle blog-indlæg om FCM på det hollandske fodboldsite voetblah.nl, mens man på yiro.nl kan finde et videointerview med FCM’s defensive omdrejningspunkt Tim Sparv, der her afslører fine sprogkundskaber. Sparv er interessant for hollandske medier i kraft af sin fortid i FC Groningen.

FC Midtjylland investerer meget i at være synlig på de sociale platforme. Og det giver pote, fortæller brandmanager Søren Märcher.

- Lige nu kører der eksempelvis en heftig debat om FC Midtjylland på Twitter blandt hollandske fodboldinteresserede. Det er interessant, hvor hurtigt man kan sprede historien om FCM via de sociale medier, når man rammer de rigtige mennesker, siger Søren Märcher.

Læs mere om FC Midtjylland her:
https://decorrespondent.nl/2566/Voor-de-scouts-van-deze-club-is-het-kijken-van-wedstrijden-verboden/141654636662-1457884e
http://www.theguardian.com/football/midtjylland
http://voetblah.nl/matthew-benham/
http://www.yiro.nl/video/tim-sparv-clubs-doen-allemaal-hetzelfde-stats-hebben-de-toekomst/
http://uk.mobile.reuters.com/article/idUKKBN0MC27B20150316?irpc=932