28.03.2015, 00:03 | Af: Administrator

FCM pryder forsiden af FIFA Weekly Magazine

Hver uge udgiver FIFA det populære magasin Weekly Magazine, og i denne uge er det med FC Midtjylland på forsiden.

Christiano Ronaldo har været der. Det samme har Neymar og anføreren for de tyske verdensmestre Philip Lahm. Men i denne uge er det FC Midtjylland, der pryder forsiden af FIFAs populære Weekly Magazine, der læses af fodboldinteresserede verden over.

For med udgivelser på både engelsk, tysk, spansk og fransk kommer historierne bredt ud, når de rammer FIFA-magasinet, der hver fredag udkommer i både en papirudgave og som e-magasin.

Det 40-sider lange magasin, der hver uge byder på fascinerende beretninger om de største stjerner, dybtgående analyser, interviews og kommentarer har fem siders FCM-stof under overskriften ”Everything under control”.

Læs denne uges udgave af Weekly Magazine HER.