24.03.2015, 10:02 | Af: Administrator

FCM søger ungdomselitetræner

FC Midtjylland søger en ny cheftræner til et af vore elitehold i FCM Elitefodboldskole på halvtid – men jobbet er fuldtids.

Du skal arbejde med udvikling af fodboldspillere, der har ekstra idræt på skoleskemaet i talentidrætsklasserne i Herning Kommune.

Fakta om jobbet
-
Vi søger en cheftræner til et af vore elitehold i FCM Elitefodboldskole – læs mere om klubbens ungdomshold på www.fcmklubsamarbejdet.dk.
- Spillerne træner 6 – 7 gange om ugen.
- Du bliver en del af Team Danmark Elitekommuneprojektet i Herning Kommune - som administreres af Herning Idrætsråd. Læs mere på www.irhk.dk.
- I alt tre halvtidsansatte trænere tilknyttet projektet.
- Man indgår i FC Midtjyllands talentarbejde og skal være med til at fastholde og udvikle konceptet omkring FC Midtjyllands talentarbejde.
- Den samlede talentudvikling er en væsentlig del af FC Midtjyllands DNA.
- Der vil være et tæt samarbejde med FCMs fodboldakademi.
- Vi har eget kontor og helt moderne træningsfaciliteter i Herning.
- Du bliver en del af et team på over 20 personer, som har ansvaret for vores U13 – U15 hold, vore Talenthold samt FCM Klubsamarbejdet.

Krav til dig
-
Du skal have erfaring med fodbold på eliteniveau.
- Du skal have UEFA A-licens.
- Du skal være skolelærer, idet du bliver ansat i en fuldtidsstilling, hvor du er deltids skolelærer og deltids træner i FCM Elitefodboldskole.
- Du skal bo i området eller som min. inden for en kort tidshorisont være flytbar til Herning/Ikast området.
- Du skal kunne se dig selv i FCM Elitefodboldskole i en årrække.
- Du skal være klar til at arbejde ud fra et holistisk menneskesyn, hvor du indgår i tæt dialog med såvel kollegaer, spillere, forældre som samarbejdsklubber.
- FCM Elitefodboldskole har gennem de seneste år leveret mange spillere til såvel DBU-regi samt FCMs fodboldakademi. Du skal derfor besidde en faglighed, en gennemslagskraft og en loyalitet, der som min. kan fastholde de lokale spilleres udvikling til disse regier.

Ansøgningen
-
Du skal sende din ansøgning på mail til akademichef Flemming Broe på fbr@fcm.dk.
- Du skal som min. vedlægge dit CV – lidt om dig selv – referencer på kontaktpersoner.
- Fristen er mandag den 6. april 2015.

Hvis der er spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Flemming Broe på 51 29 88 42 eller mail fbr@fcm.dk. Enhver henvendelse vil blive behandlet med fuld diskretion.

Vi glæder os til at høre fra dig!