21.03.2015, 20:05 | Af: Administrator

FCM TV: Duelund om debuten

Mikkel Duelund fik sin Superliga-debut i sejren over Hobro, hvor han fik et kvarters tid. Offensivspilleren har tidligere fået spilletid i pokalturneringen.

Mod slutningen af lørdagens opgør mod Hobro blev Petter Andersson klappet af banen efter en kamp, der for hans vedkommende bød på et oplæg og masser af prøver på svenskerens fornemme spilintelligens. Ind blev klappet en anden kreatør, men dog en lidt yngre af slagsen - og så er han et produkt af klubbens akademi.

Mikkel Duelund fik for anden gang sin debut for førsteholdet, denne gang i Superligaen, og det passede den ambitiøse og ærgerrige midtbanespiller rigtig godt.

- Det er helt fantastisk. Det har jeg set frem til i lang tid. Det var en super god følelse, og jeg mærkede en enorm opbakning fra de 9.200 tilskuere i dag, så det var helt fantastisk, siger Mikkel Duelund om sin første kamp i Superligaen.

Og debuten kunne have budt på en assist. Den unge kreatør fandt en ligeledes indskiftet Marcos Ureña med en dyb stikning, men costaricaneren kunne ikke overliste Jesper Rask i Hobro-målet.

- Jeg ved, at Marcos er hurtig. Jeg tror, det er Jakob (Poulsen, red.), der spiller mig, og så ser jeg, at han (Marcos Ureña, red.) stikker af sted, siger Duelund, før Jakob Poulsen stikker hovedet ind i billedet.

- En sindssygt god aflevering, lyder det fra Poulsen om sin spilning til Duelund.

Se interviewet med Mikkel DuelundFCM TV [klik her].