20.03.2015, 12:29 | Af: Administrator

FCM TV: Lauridsen om Hobro-tiden, udviklingen og drømmen

Han har sat sig solidt på venstre back, siden han kom tilbage fra et års udlejning i Hobro. FCM TV har taget en snak med Jesper Lauridsen om tiden hos oprykkerne.

- Jeg ser tilbage på en tid, som var ekstremt fed og lærerig, siger Jesper Lauridsen til FCM TV om året i Hobro.

30 kampe bød opholdet på, og efter tilbagekomsten til FC Midtjylland er spilletiden fortsat. Han har fået fuld spilletid i sæsonens foreløbige 21 superligakampe, og lørdag står han for anden gang i sæsonen over for de tidligere holdkammerater fra Hobro.

- Det var de tre kampe, jeg så frem til, da sæsonen begyndte. Jeg glæder mig. Venskabet bliver lagt til side, når fløjten lyder, fortæller Lauridsen.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND - HOBRO IK LØRDAG D. 21. MARTS. KL. 17.00 - KØB BILLETTER HER >>

Den lokale knægt fra Lind nyder fodboldtilværelsen i det midtjyske og mærker tydeligt, at det går godt for regionens hold.

- Det summer af fodbold rundt omkring. Når man går en tur med hunden eller er nede i byen. Folk kommer hen og snakker med en. Det er fedt at være en del af, og derfor skal vi også bare have flere folk på stadion, så vi får en endnu stærkere hjemmebane, lyder det fra Lauridsen.

Se hele interviewet med Jesper LauridsenFCM TV og se ham og resten af holdkammeraterne live på MCH Arena lørdag klokken 17.00.