21.03.2015, 21:12 | Af: Administrator

FCM TV: Respekt for drengenes alsidighed

Cheftræneren glædes over de mange facetter af fodboldspillet, FCM har som hold. Lørdag blev det 3-0 over Hobro.

Lørdag aften tog FC Midtjylland forårets tredje hjemmesejr ud af tre mulige - alle på 3-0 - da Hobro gæstede MCH Arena.

Sejren glædede selvsagt cheftræner Glen Riddersholm, der særligt var tilfreds med den spillemæssige alsidighed, spillerne endnu engang fremviste.

- Respekt til det her fodboldhold for at vise så alsidigt et spektre af fodboldspillet i sin helhed. Vi kan spille på utrolig mange måder: Vi kan krige sejrene hjem, vi kan omstille dem hjem, vi kan vinde dem på standarder, vi kan vinde dem på boldbesiddelse. Vi har efterhånden udviklet et koncept og en tro på hinanden, hvor vi virker meget mere modne og afklarede, og hvor vi ikke begår fortidens fejl. Det er fordi, vi er ydmyge, koncentrerede og har respekt for os selv og dét, vi står for - og i særdeleshed de kvaliteter, modstanderen kommer med, siger Glen Riddersholm.

Fortjener fyldt MCH Arena
Cheftræneren har en appel til det midtjyske fodboldpublikum.

- Hobro havde ikke lukket mål ind i tre kampe. Det er højt, højt niveau, den måde vi afvikler kampen på, og det, synes jeg, er stærkt. Derfor håber jeg også ydmygt - med forståelse for, at folk går før tid i dag, fordi det er pivkoldt - at foråret er på vej, så vi kan få fyldt det her stadion, for det fortjener spillerne.

Se hele interviewet med Glen RiddersholmFCM TV [klik her].