06.03.2015, 05:00 | Af: Administrator

FCM TV: Sparv håber på bedre fodbold mod EfB

Tim Sparv har fået fuld spilletid i forårets to første kampe, og den kontrollerende midtbanemand føler sig da også i god form.

Banen på Brøndby Stadion gjorde det vanskeligt at præstere flot fodbold i sidste weekends opgør på Vestegnen, men når søndagens duel mod Esbjerg skydes i gang på MCH Arena, så håber FC Midtjyllands midtbanestrateg Tim Sparv på bedre spil.

- Det blev en speciel kamp mod Brøndby på grund af banens kvalitet. Jeg håber, vi får lidt bedre fodbold at se mod Esbjerg med flere pasninger og knapt så mange lange bolde. Jeg tror, det bliver en anden kamp, siger Tim Sparv til FCM TV.

Ulvene er kommet fint fra land efter vinterpausen. Fire point i de første to kampe lyder facit på.

- Vi er i god form, og næsten alle er klar. Vi har en god selvtillid forud for opgøret mod Esbjerg, siger Tim Sparv, der med fuld spilletid i forårets to første kampe også selv er kommet godt i gang med anden halvdel af sæsonen.

- Jeg føler mig i god form og spiller på den position, hvor jeg er bedst. Jeg er kommet godt ind på holdet, så min start har været helt okay, siger den finske landsholdsspiller til FCM TV.

Tim Sparv har i denne sæson spillet 16 kampe i Alka Superligaen for FC Midtjylland, hvoraf det er blevet til fuld spilletid i ti opgør.