18.03.2015, 12:57 | Af: Administrator

FCM TV: Sviatchenko om at møde vennerne, det sorte 2014 og fremtiden

Som optakt til lørdagens opgør mod Hobro har FCM TV taget en snak med Erik Sviatchenko, der er godt på vej tilbage på det topniveau, som inden et skadesplaget 2014 gjorde ham til en af de største profiler i Alka Superligaen.

Han har fået fuld spilletid i det midtjyske midterforsvar i sæsonens første fire kampe. Og sådan må det meget gerne fortsætte for Erik Sviathchenko, der efter et 2014 som mest af alt tager plads i glemmebogen, er begyndt forårssæsonen stærkt, selv om den sidste del af opstarten blev spoleret en af skulderskade.

- Alt i alt synes jeg, jeg er kommet stærkt tilbage. 2014 var måske det sværeste år, jeg har haft, men jeg har kunnet lægge nye lag på og er kommet styrket ud, siger Erik Sviatchenko til FCM TV.

- Hver gang, jeg går på banen, udstråler jeg en ro og en glæde, og det smitter også af på mine holdkammerater. Jeg kan virkelig mærke, vi går efter det, og man kunne mærke på drengene efter Randers-kampen, hvor meget det betyder at vinde.

Lørdag eftermiddag jagter holdet igen sejrsfølelsen, når de byder Hobro inden for på MCH Arena. For Erik Sviatchenko er det ikke bare en almindelig superligakamp. Det er nemlig andet møde med tidligere holdkammerater og gode venner.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND - HOBRO IK LØRDAG D. 21. MARTS. KL. 17.00 - KØB BILLETTER HER >>

- Når først kampen går i gang, så glemmer man det. Men hele optakten til kampen og glæden ved at skulle møde de gamle drenge var en stor oplevelse. Det er ikke alle, der får lov til at møde deres bedste kammerater i en superligakamp, men det fik jeg lov til, siger Sviatchenko med henvisning til Rasmus Lynge, Jesper Bøge og Mads Hvilsom, som han har en fælles fortid med på ulvenes akademi og som i dag har et tæt forhold til. 

Se hele det store interview med Sviatchenko på FCM TV her.