19.03.2015, 10:30 | Af: Administrator

God stil: Black Wolves inviterer på kvajebajer

Fodbold skal være for alle, og efter en uheldig episode på FCM-afsnittet i det første møde mellem Hobro og FC Midtjylland, inviterer fanklubben inden lørdagens kamp Hobro-fans på en kvajebajer.

Der var massiv midtjysk opbakning, da FC Midtjylland i efteråret på udebane mødte oprykkerne, som har imponeret hele fodbold-Danmark. Og i en fantastisk kulisse vandt ulvene med 5-1 over Hobro i en medrivende kamp.

Desværre blev kampen efterfølgende skæmmet af en episode på FCM-afsnittet på DS Arena, hvor en kvindelig kontrollør blev forulempet – noget som både FC Midtjylland og klubbens officielle fanklub Black Wolves har taget kraftigt afstand fra.

Men fanklubben gør mere end det. Den inviterer nemlig inden weekendens opgør alle Hobro-fans inden for i fanloungen til en kvajebajer og en uforbeholden undskyldning for den uheldige episode.

- Mange husker episoden i Hobro, og det er ikke det signal, vi ønsker at sende om FCM-fans. Vi ønsker at give en uforbeholden undskyldning til Hobro og den kvindelige kontrollør, siger Thomas Mikkelsen, der er formand for Black Wolves.

Åbent hus: Fodboldfest for alle
- Det handler også om god hosting. Vi vil gerne tilbage til, at man kan være sammen, selv om man har forskellige trøjer, på uden at lave ballade. Vi håber på en fest både før og efter kampen, lyder opfordringen fra formanden.

Der bliver da også rig mulighed for fodboldfest i fanklubbens lokaler på MCH Arena. For allerede klokken 14.00 slås dørene op til åbent hus, og det betyder, at alle er velkomne hos Black Wolves.

- Vi håber, at mange kigger forbi fanloungen, så vi sammen kan holde en fest. Det handler om at skabe relationer til hinanden, så vi kan blive endnu stærkere og give holdet en endnu større støtte, siger Thomas Mikkelsen.

Der er kick-off på MCH Arena lørdag klokken 17.00.

Program
14.00: Fanloungen åbner med livemusik fra Henrik Volf og Festkompagniet
14.50: Hobro-cheftræner Hobro Jonas Dal kigger forbi
16.00: FCM-chefscout Rene S. Andersen giver kampoplæg
17.00: Kick-off FC Midtjylland-Hobro
18.45: Festkompagniet spiller op til fest i Fanloungen, der sælger på byg-selv-burgere