31.03.2015, 21:34 | Af: Administrator

Halvleg til Banggaard i U21-sejr

Patrick Banggaard blev skiftet ind i pausen i dansk U21-sejr over USA.

Det danske U21-landshold har i de seneste dage pudset formen af forude for sommerens EM-slutrunde, og i aftes var så næstsidste test, inden det til sommer går løs i Tjekket.

FC Midtjyllands forsvarstalent Patrick Banggaard måtte se de første 45 målløse minutter fra bænken, men fra anden halvlegs start var han at finde i det danske forsvar, hvor han afløste Frederik Sørensen.

Og her gjorde han det godt, for endnu engang kunne de danske talenter holde nullet, og i den anden ende havde Banggaard næstsidste fodbold på oplægget til Andreas Cornelius, der syv minutter inden i anden halvleg skød sejren hjem til Danmark.

Næste gang de danske talenter skal i aktion er den 11. juni mod Sverige, inden EM-slutrunden for danskernes vedkommende skydes i gang den 17. juni mod værtsnationen på Slavia Prags hjemmebane Eden Stadium