17.03.2015, 14:42 | Af: Administrator

Hobro samler folk på MCH

I efteråret blev de raske svende fra Hobro IK hele Danmarks kæledægger via DR-dokumentaren, der bragte tv seerne helt ind i hjertekulen på de frygtløse oprykkere fra Himmerland.

Og meget tyder på, at populariteten har hængt ved hen over vinteren. I alt fald tegner lørdagens Superligaopgør på MCH Arena med kampstart kl. 17.00 til at blive lidt af et tilløbsstykke. Tirsdag eftermiddag var der allerede solgt over 7000 billetter til det sene eftermiddagsopgør, og mange af tilskuerne kommer fra FCM’s store kreds af samarbejdsklubber.

Som ”Dagens Samarbejdsklubber” stiller Tangsø FS og Balling alene med over 100 tilskuere. Brande IF og Gudum Nissum IF står for indløbet i forbindelse med kampen og kommer med tilsammen 70 børn og voksne, mens tjansen som bolddrenge ligger i hænder og fødder på friske unge fra Engesvang Boldklub.

LÆS OGSÅ: Vi søger 4 straffesparksskytter til lørdag!

- Det er dejligt, at så mange dukker op fra vores nære partnere i samarbejdsklubberne. Det giver en god fornemmelse af samhørighed, at vi ved, de er der for at støtte regionens Superligaklub, lyder det fra FCM’s stadionansvarlige, Birgitte Klausen, der imødeser en travl eftermiddag.

- Lørdag er bestemt ikke nogen dårlig kampdag, for hele familien har fri, og med start sidst på eftermiddagen kan man sagtens nå en masse på fridagen, før man skal til fodbold, mener Birgitte Klausen.

Netop på lørdag hjælper det også på interessen, at gæsterne fra Hobro IK stiller med fire tidligere FCM-spillere i truppen, og at udeholdets populære træner, Jonas Dal Andersen, har al sin kendskab til fodboldspillet fra talrige år i FC Midtjylland.

LÆG OGSÅ: Print-Selv-Billet til FCM vs Hobro

Foruden de allerede nævnte samarbejdsklubber byder lørdagen også på stort ryk-ind fra Tim GF, Naur Sir UIF, Måbjerg IF, Sallingsund og Hampen samt en busfuld fodboldentusiaster fra Møltrup Optagelseshjem og Røde Kors' Børnecenter Thyregod, som er et asylcenter for uledsagnede mindreårige ansylansøgere.

- Og særligt glæder vi os over at være værter for 200 frivillige indsamlere fra Folkekirkens Nødhjælp. De har om nogen fortjent en god fodboldoplevelse, siger Birgitte Klausen.