28.03.2015, 19:09 | Af: Administrator

Kom til påskefrokost og påskebold

Varm op til braget i Esbjerg med en påskefrokost hos Black Wolves og efterfølgende bus til kampen. Tilmeld dig her!

Hvad gør man, når både påskefrokosten og fodboldkampen skal passes. Man kombinerer da bare de to ting. Og det er præcis, hvad FC Midtjyllands fanklub Black Wolves har gjort.

Som opvarmning til påskens udebanekamp mod Esbjerg fB byder fanklubben inden for til sild, snaps og påskebord i lokalerne på MCH Arena, inden turen med bus går til Esbjerg for at støtte ulvene på grønsværen.

Der fløjtes op til påskefrokost søndag den 5. april klokken 14.00 i fanloungen på MCH Arena.
 Prisen er kun 300 kroner, og foruden frokostbuffet, en øl og snaps, inkluderer prisen også bustur og billet til kampen i Esbjerg senere på dagen.


Arrangement er for alle midtjyske fans, men ikke-medlemmer skal selv købe billet til kampen på Blue Water Arena i Esbjerg.

Sådan tilmelder du dig
Der er deadline for tilmelding til påskefrokosten tirsdag den 31. marts klokken 12.00. Tilmelding kan ske ved at sende en SMS til 27125808 eller mail til bus@black-wolves.com. Husk at oplyse at du skal til BW-påskefrokost først, derved bliver du automatisk tilmeldt opsamling på MCH Arena klokken 16.30.
Betaling via MobilePay til tlf. 71 78 58 08 - husk at mærke din overførsel: "PÅSKEFROKOST" eller via bankoverførsel : 7641 2036063 mrk. din overførsel med "Dit navn + Påskefrokost"
Ved afbud senere end 4/4 betaler du stadig fuld pris.

Påskemenuen
Marinerede hvide sild, løg & karrysalat
Solæg med karse & rejer
Lun fiskefilet med remoulade & citron
Pålægsbord med passende tilbehør
Mørbradbøffer i svampe ala creme
Lun leverpostej med ristede svampe & sprød bacon
Lune frikadeller & kold kartoffelsalat
Brød & smør