23.03.2015, 05:30 | Af: Administrator

Loyal assistent med flotte meritter

Erling Lindegaard har fejret ti års jubilæum på midtjydernes fodboldakademi.

Når han kigger ned over truplisten på superligamandskabet, klinger langt de fleste navne særdeles velkendt. For med ti år på FC Midtjyllands akademi har han arbejdet med langt hovedparten af de spillere, som i dag udgør truppen for ulvenes bedste mandskab.

Flere af dem er han blevet danmarksmester, for de ti på akademiet har budt på fire danske mesterskaber. Dertil kan lægges et sæt sølvmedaljer og to bronzemedaljer.

- Udover at være en dygtig træner har Erling en rigtig god kommunikation med de unge mennesker. Samtidig har han altid været en værdsat kollega på akademiet, lyder det flotte skudsmål fra akademichef Flemming Broe.

Men det er ikke kun på grønsværen, at Erling Lindegaard har vist sine efter. For uden for banen er han en mester ud i statistikken, og der er ikke det, at jubilaren ikke har statistik på. Det nyder klubben blandt andet godt af, når der skal sendes licensansøgninger til DBU.

I dag er Erling Lindegaard som assistenttræner for U19-holdet en del af trænerteamet med Kenneth Andersen i spidsen. Derudover fungerer Lindegaard som tovholder på flere initiativer i talentafdelingen, ligesom han i tæt samarbejde med Karsten Werge er ansvarlig for integrationen af de nye nigerianske spillere, der kommer til FC Midtjylland fra samarbejdsklubben FC Ebedei.