14.03.2015, 00:51 | Af: Administrator

Reserverne jagter gentagelse i Randers

Fredag aften besejrede FC Midtjylland Randers FC i Superligaen. Lørdag middag mødes de to klubber så i Reserveligaen. Opgøret vises direkte på Kanalsport.

FC Midtjylland vil kæmpe for en gentagelse, mens Randers FC vil slås for en revanche. For allerede lørdag middag står de to mandskaber nemlig igen over for hinanden, når de tørner sammen i Reserveligaen.

Og her har begge mandskaber fået en god start på foråret. Hjemmeholdet er kommet fra land med seks point i tre kampe. FC København og AaB er begge besejret med 1-0, mens randrusianerne måtte se sig slået af FC Nordsjælland.

FC Midtjylland har kun spillet en enkelt kamp i Reserveligaen, men den blev til gengæld med fuld gevinst, da Silkeborg IF blev besejret med 2-1 på mål af Marcos Ureña og Morten ’Duncan’ Rasmussen.

Sidstnævnte kommer med garanti ikke på måltavlen i lørdagens opgør, da han tidligt i fredagens superligaopgør måtte trække sig efter at have mærket et riv i baglåret. Til gengæld er der andre spændende navne med i den midtjyske trup, som tæller spillere som Francis Dickoh, Patrick Banggaard, Jakob Haugaard, André Rømer og Marcos Ureña.

Der er kampstart i Randers på AutoC Park lørdag klokken 12.00. Opgøret sendes direkte på Kanalsport. Du finder kampen her.

Truppen mod Randers FC
Jakob Haugaard
Marco Priis Jørgensen
Francis Dickoh
Patrick Banggaard
Frederik Møller
André Rømer
Rasmus Lauritsen
Marcos Ureña
Izunna Uzochukwu
Mikkel Duelund
Jonas Gemmer
Babajide David
Rasmus Nissen
Montell Moore
Anders Hagelskjær
Michael Olusoji Ogungbaro
Razak Adebayo Odeyemi
Mads Døhr Thychosen