17.03.2015, 14:01 | Af: Administrator

Sparv, Poulsen og Banggaard på landsholdsopgaver

Mens Alka Superligaen holder en uges pause efter weekendens runde, gør Tim Sparv, Jakob Poulsen og Patrick Banggaard tjeneste for nationalmandskaberne.

Det har været store udtagelsesdag i dag, og det har kastet tre landsholdsudtagelserne af sig til FC Midtjylland-spillere.

Tim Sparv, der er noteret for 45 landskampe, er udtaget til det finske landshold, der søndag den 29. marts i Belfast møder Nordirland i en EM-kvalifikationskamp. Her ligger finnerne nummer fire med fem point op til nordirerne på andenpladsen.

Der venter ikke Jakob Poulsen kvalifikationskampe i denne omgang, men han var i dag med i landstræner Morten Olsens trup, som i tester formen i en træningskamp mod USA den 25. marts i Aarhus, mens holdet fire dage senere møder Frankrig på udebane.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND - HOBRO IK LØRDAG D. 21. MARTS. KL. 17.00 - KØB BILLETTER HER >>

På turen får Poulsen, der har 30 landskampe på CV’et, selskab af den tidligere FCM-keeper Jonas Lössl, der er blandt de 23 spillere, som er udtaget. Det samme er Simon Kjær og Simon Poulsen, der også har FCM-fortid.

Det danske U21-landshold skal også i aktion, og endnu engang er Patrick Banggaard, der fire gange tidligere har fået spilletid på holdet, en del af U21-landstræner Jess Thorups trup. Det er sidste gang, at talenterne mødes, inden EM-truppen skal udtages i maj.

Danskerne møder Portugal på udebane de 26. marts, mens USA er modstanderen på Lyngby Stadion den 31. marts. Begge kampe kan følges på DR3.

Allerede i sidste uge blev Marcos Ureña udtaget til det costaricanske landshold, der møder Paraguay og Panama.