30.03.2015, 08:36 | Af: Administrator

Sparv og Sviatchenko i landsholdsaktion

Både Tim Sparv og Erik Sviatchenko var valgt til start-11 for henholdsvis Finland og Danmark. Også udlejede Sonni Nattestad var i aktion for Færøerne.

Superligaen har ligget stille i weekenden, men til gengæld har der været fuld program for landsholdene. Og her har FC Midtjylland været flot repræsenteret.

Søndag aften spillede Tim Sparv hele kampen, da Finland på udebane måtte se sig besejret med 2-1 af Nordirland i EM-kvalifikationen. I samme EM-kvalifikationspulje var Sonni Nattestad, der er udlejet til Vejle Boldklub, i aktion for Færøerne, som ligeledes måtte se sig besejret, da man rejste fra Rumænien med et 1-0-nederlag i bagagen.

Erik Sviatchenko havde fået genvalg i det danske midterforsvar ved siden da den tidligere FCM-spiller Simon Kjær, da de rød-hvide drenge på udebane mødte Frankrig. Det blev til en fransk sejr på 2-0 i et opgør, som Jakob Poulsen, der begyndte mod USA tidligere på ugen, måtte se fra bænken.

Nu sætter landsholdsspillerne så snuden hjem mod Midtjylland, hvor de begynder forberedelserne til søndagens opgør i Esbjerg. Det bliver dog uden Patrick Banggaard og Marcos Ureña de næste par dage. Banggaard er fortsat samlet med det danske U21-landshold, der tirsdag aften møder USA, mens Costa Rica samme aften på udebane møder Panama.