14.03.2015, 17:16 | Af: Administrator

Toppræstation af reserverne i Randers

Ulvene fik igen overvundet hestene, da FC Midtjyllands med en flot præstation vandt 3-0 mod Randers FC. Et ellers stærkt Randers-hold blev overvundet med både flot fodboldspil og god mentalitet. Marcos Ureña, Babajide David og Razak Adebayo Odeyemi stod for scoringerne. 

For anden gang på blot to dage stod Randers FC og FC Midtjylland overfor hinanden i en kamp om point, da lørdagskampen i reserveligaen blev fløjtet i gang. Randers kom til kampen med prominente navne som Djiby Fall, Nicolai Brock Madsen og Jonas Borring, imens FC Midtjylland også havde flere velkendte Superliga-navne med på holdkortet.

En jævnbyrdig første halvleg sluttede uden scoringer, dog efter et overtag til gæsterne. Først efter pausen kom der gang i scoringerne, og det var FC Midtjylland som var skarpest i det jyske slag. Man skulle dog hen til kampen 65. minut før netmaskerne første gang blafrede.

Costaricanske Marcos Ureña sparkede sikkert bolden i kassen efter forarbejde af først Izunna Uzochukwu og senere Jonas Gemmer. Blot fire minutter efter blev den føring fordoblet, da Frederik Møller sendte et hjørnespark ind i feltet, og til sidst endte bolden hos Babajide David, som flyttede kuglen det sidste stykke ind over stregen.

Herefter kontrollerede gæsterne kampen, og føringen kunne flere gange være blevet udbygget. Man skulle dog hen til fire minutter før tid, før 3-0-scoringen faldt. Marcos Ureña var igen på spil, da han erobrede bolden fra Randers-forsvaret. Herefter sprintede han mod mål, hvor han til sidste spillede bolden uselvisk videre til Razak Adebayo Odeyemi, som nemt kunne øge til kampens resultat, 3-0.

Det var derfor også en naturligt tilfreds Lars Friis, som efter kampen evaluerede den anden sejr på to dage i Randers.

- Jeg er imponeret over præstationen i dag. Vi spiller en fantastisk kamp, selvom vi møder et virkelig godt Randers-hold. Vi spiller klogt og udviser en stor energi på banen, og så får vi også scoret målene. Alt i alt er vi meget tilfredse, fortæller træner Lars Friis.

- Francis Dickoh og Patrick Banggaard i midterforsvaret spillede en fornem kamp, ligesom Izunna Uzochukwu var alle vegne på banen i dag. Samtidig var det dejligt at se Marcos Ureña både score og lave assist i dag. Men generelt skal hele holdet have ros for en stærk indsats.

Lars Friis glædede sig desuden over, at der var seniordebut i turneringssammenhæng til Montell Moore og Michael Olusoji Ogungbaro. De to unge spillere blev begge skiftet ind med godt tyve minutter tilbage af kampen.

Næste kamp for FCM-reserverne er d. 23. marts, når holdet gæster FC København.

Du kan se målene fra kampen på kanalSports hjemmeside ved at klikke her

Kampfakta:

Randers FC reserve – FC Midtjylland reserve 0-3

64’ 0-1 Marcos Ureña
67’ 0-2 Babajide David
86’ 0-3 Razak Adebayo Odeyemi

FC Midtjylland start-11:
Jakob Haugaard, André Rømer, Patrick Banggaard, Francis Dickoh, Frederik Møller, Izunna Uzochukwu, Mikkel Duelund(80’ Razak Adebayo Odeyemi), Jonas Gemmer(67’ Montell Moore), Babajide David(80’ Rasmus Nissen), Mads Døhr Thychosen(67’ Michael Olusoji Ogungbaro), Marcos Ureña