16.03.2015, 20:09 | Af: Administrator

Træner-rokade hos talenterne

Der er sket flere ændringer i FC Midtjyllands talentudvikling. Alt sammen for at styrke talentarbejdet i klubben.

FC Midtjylland er kendt for sit store arbejde med talentudvikling, og det er fortsat et vigtigt ben i klubbens strategi. Det er da også med blik på at forbedre talentudviklingen yderligere, at der i den kommende tid sker ændringer i talentafdelingen.

Niels Peter Iversen, som har været en del af FC Midtjylland siden 2009, bliver udviklingschef for klubbens yngste talenter i en ny stilling, der ser dagens lys pr. 1. april. Det betyder, at han bliver ansvarlig for U15 og nedefter.

Søren Bjerg, der indtil nu har været en del af trænerteamet omkring U17-holdet, skifter også spor. Det bliver dog fortsat med fuld fokus på talentudviklingen i en stilling, som offentliggøres senere på ugen.

Den ledige plads i trænerteamet for U17-holdet bliver overtaget af Mads Buttgereit, der indtil nu har været cheftræner for U14-holdet. Den opgave overtager Niels Peter Iversen.

Allerede i U17-holdets opgør mod Randers i den kommende weekend vil Mads Buttgereit være på bænken. Det samme vil Søren Bjerg, da der i den resterende del af marts vil være en overgangsfase, hvor Mads Buttgereit fortsat vil være omkring U14-holdet og Søren Bjerg omkring U17-holdet.

Foto: JPS Photo 2014