12.03.2015, 15:45 | Af: Administrator

U17 klar til endnu et lokalopgør

Lørdag tager de yngste akademispillere imod traditionsklubben Vejle. En kamp hvor ulvene har revanche til gode efter et dramatisk nederlag i udekampen i efteråret. Holdet vil samtidig bygge videre på den gode forårsstart. 

Starten på forårssæsonen kunne vel næppe være skrevet bedre for FC Midtjylland U17-mandskab. Holdet leverede en fornem præstation i den svære udekamp på Fredensvang mod AGF, og man tog dermed tre vigtige point til samlingen. 

Holdet cheftræner, Svend Graversen, glæder sig over holdets udvikling hen over sæsonen. Han så et mere modent FCM-hold i forårspremieren, og han glæder sig over de mange nye udtryk hos spillerne. Nu handler det om at have styrken til at følge præstationen op.

- Vi var helt vildt glade for sejren mod AGF. Vi lavede en stærk præstation, og vi fortsatte vores gode periode med holdet. Nu glæder vi os til at bygge videre på niveauet, for det handler om, at vi skal flytte os så meget som muligt i løbet af sæsonen, siger Graversen.

Nu er det tid til at følge den gode start op. Den mulighed får holdet allerede på lørdag, når endnu et lokalopgør venter. Traditionsrige Vejle Boldklub kigger forbi Wunderelf Arena i Ikast, og det bliver en kamp med en ekstra motivationsfaktor.

Senest de to hold mødtes i Vejle tabte ulvene nemlig en yderst dramatisk dyst med 5-4 efter flere scoringer og kontroversielle kendelser i slutminutterne. Spillerne er derfor ekstra opsatte på at tage sejren denne gang.

- Vejle-kampene er altid specielle, og de har ligesom deres eget liv. Der er flere tidligere FCM-spillere i Vejle nu, så der er også mange venskaber på tværs af holdene. Relationerne kombineret med vores ærgerlige nederlag sidst vi mødte dem betyder, at drengene glæder sig lidt ekstra til denne kamp, indrømmer cheftræneren.

- Samtidig er det en vigtig kamp for os. Vi vil gerne holde fast i vores gode følelse, og det skal gå ud over Vejle på lørdag.

Fokus er ikke på tabellen

De unge ulve ligger i øjeblikket på en fjerdeplads i U17-ligaen. Foran holdet ligger Brøndby på tredjepladsen, fire point foran midtjyderne. Svend Graversen vil dog ikke kigge for meget på tabellen, men derimod fokusere på præstationen i kampene.

- Det handler for os om, at vi skal kunne se en udvikling fra hver kamp. Vi ønsker selvfølgelig at slutte så højt i tabellen som muligt, men det handler først om, at vi leverer tilfredsstillende præstationer, og så må vi kigge på, hvor langt det rækker i rækken, slutter Svend Graversen.

Lørdagens modstander fra Vejle ligger i øjeblikket på 9. pladsen i U17-ligaen. Kampen fløjtes i gang klokken 13.00 på Wunderelf Arena i Ikast.