05.03.2015, 20:05 | Af: Administrator

U17 vil frem i bussen

Optakt: Et halvt års optjent erfaring og tre nye spillere og giver tro på et stærkt forår for FCM U17

FCM U17 afsluttede i sidste weekend opstarten med en 3-1 sejr over Esbjerg, og nu er det så endelig tid til at se om vinterens strabadser på træningsbanen har båret frugt – ikke et øjeblik for tidligt efter Svend Graversens mening.

- Jamen, vi glæder os helt sindssygt til at skulle i gang igen. Spillet har været godt i træningskampene, men det er noget andet, når først der er point på spil, og vi er naturligvis spændte på at se, hvordan spillerne håndterer det, siger Svend Graversen, der betegner det nuværende FCM U17 som ”et helt andet hold”, end det, der indledte sæsonen tilbage i august.

- Vi havde en trup med mange spillere helt uden ligaerfaring, og af erfaring ved vi, at det for de fleste tager et halvt års tid at tilpasse sig. Så vi har stor tro på, at vi kan løfte vores niveau yderligere i foråret, siger FCM-træneren og peger samtidig på den trio af spillere, der er kommet til i vinterpausen:

- Vi har hentet Andreas Murbeck – en svensk forsvarsspiller, der tilfører os noget hårdhed i duellerne, og som det bare lyser ud af, at han synes, det er sjovt at forsvare.

- Samtidig er Gustav Kjeldsen kommet til fra Randers, han er en venstrebenet centerforsvarer, der fortsat skal vænne sig til et nyt hold, men har alle de fysiske og spillemæssige forudsætninger. De to spillere giver os noget bredde på nogle positioner, hvor vi i efteråret var sparsomt besat.

- Derudover har vi fået en ny angriber i Sebastian Buch Jensen fra Horsens. Han giver os en ny dimension i vores spil, fordi han har evnerne og villigheden til at tage dybdeløbene, og det har set godt ud i træningskampene, hvor han har lavet en masse mål, lyder trænerens skudsmål af de tre ny ansigter i truppen.

FCM U17 er på sjettepladsen i U17 Ligaen efter en god afslutning på efteråret med ti point i de sidste fire kampe, og det erklærede mål, er at kravle yderligere opad i tabellen.

Til weekendens kamp mod AGF må holdet se bort fra Andreas Jespersen og Victor Torp, der begge småskadede. Flere af truppens spillere og trænere har i ugens løb døjet med influenza, men alle ventes klar til på lørdag. Der er kampstart på AGF’s anlæg i Fredensvang kl. 15.00.

Resultater af træningskampe: FCM U17 – Viborg U17 5-2, FCM U17 – Holstein Kiel U17 5-0, FCM U17 – AB U17 1-2, FCM U17 – SønderjyskE 8-1, Esbjerg U17 – FCM U17 1-3

Billede: JPS Photo 2014