05.03.2015, 19:42 | Af: Administrator

U19: Må ikke slippe speederen

FCM U19 går ind til et usædvanligt spændende forår, hvor både mesterskabet og en plads i næste års UEFA Youth League er i spil

I efteråret hentede holdet 28 ud af 33 mulige point, men har alligevel et slip på fire point op til FC Nordsjælland på førstepladsen, dog med en kamp færre spillet.

Her og nu gælder det dog kampen mod AGF, og cheftræner Kenneth Andersen føler, at hans hold står på et stærkt fundament, selvom det i sidste weekend blev til et nederlag i den sidste træningskamp:

- Det har været en vellykket opstart, og vi står godt rustet til de elleve kampe i foråret.  Vi har stort set været forskånet for skader undervejs, og har også fået nogle spillere tilbage fra længerevarende skader (Riis, Rasmus Nicolajsen, red.), og derfor har vi kunnet se hele truppen an. Spillerne er i en rigtig god fysisk form.

FCM-træneren var dog ikke specielt tilfreds med præstationen i den sidste træningskamp, og advarer sine spillere mod at tro, at træerne vokser ind i himlen efter efteråret, hvor holdet i flere kampe var meget dominerende:

- Arbejdsindsatsen og løbevilligheden fejlede ikke noget mod Esbjerg, men vi manglede kvalitet og timing i de ting, vi foretog os. Så det var en påmindelse om, at hvis ikke vi gør tingene 100%, så kan vi også tabe til alle holdene i ligaen – de andre er for gode til, at vi kan slippe afsted med at lette foden fra speederen, understreger Kenneth Andersen.

Rasmus Lauritsen afsoner karantæne i kampen, der fløjtes i gang kl. 13.00.

Resultater af træningskampe: FCM U19 – Hobro 0-2, FCM U19 – Viborg U19 6-1, FCM U19 – Holstein Kiel U19 5-0, AaB U19 – FCM U19 1-2, FCM U19 – SønderjyskE 2-1, Esbjerg U19 – FCM U19 3-1

Billede: JPS Photo 2014