15.04.2015, 09:23 | Af: Administrator

FCM-profiler besøger STS Biler

Få en autograf eller en selfie med en af FC Midtjyllands superligaspillere eller hils på Lupus, når de lørdag besøger STS Biler i Holstebro. 

Det bliver ikke kun biler, man kan opleve, når STS Biler i Holstebro i weekenden holder åbent hus. For når bilhuset lørdag slår dørene op, bliver det med FC Midtjylland som medspiller.

Klokken 12.00 bliver der åbnet op for FCM-aktiviteterne, når der skal dystes om fede præmiere i blandt andet bordfodbold, boldjonglering og på den medbragte Panna Arena fodboldbane. En time senere dukker Lupus op og er klar til at underholde børnene.

Når fodboldtræningen i FC Midtjylland er færdig sætter superligatopscorer Martin Pusic, Rilwan Hassan og Izunna Uzochukwu kursen af sted mod STS Biler og vil være en del af åbent hus arrangementet fra klokken 13.30 til 14.45.

Her vil der blive rig mulighed for at hilse på spillerne, få autografer, tage selfies, og hvad man ellers kan finde på. Måske kan de også udfordres i et spil bordfodbold? Det hele foregår hos STS Biler i Holstebro på lørdag fra klokken 12.00.