her.

"> her.

">

14.04.2015, 11:18 | Af: Administrator

FCM TV: Kom med på tribunen mod AaB

Der var endnu engang stor opbakning til FC Midtjylland-spillerne, da de søndag eftermiddag var i aktion i Aalborg. Helt unikt var FCM TV med på udebaneafsnittet. Kom helt tæt på i indslaget her.

Det var ikke kun på banen, der var gode præstationen i 2-1-sejren over AaB. For på udebaneafsnittet på Nordjyske Arena blev der i den grad leveret en stærk opbakning, og kampen igennem blev der sendt ubetinget støtte til spillerne på banen.

- Vi har et sammenhold uden lige. Vi har været med på mange ture, og man kommer til at kende mange mennesker i bussen, siger Niels, som var en af de mange hundrede fans, der havde taget turen til Aalborg.

Kom med helt ind på tribunen og mærk stemningen i indslaget på FCM TV her.