28.04.2015, 09:42 | Af: Administrator

Flot FCM-deltagelse i U18-landsholdstrup

Der har netop været udtagelse til U18-landsholdet, som i maj måned tager til Hviderusland. Hele fem FCM-spillere er at finde i truppen.

U18-landstræner Henrik Clausen har offentliggjort sin landsholdstrup. Siden de sidste træningskampe i Rumænien er to FCM-spillere yderligere blevet udtaget, og antallet af FCM-spillere i truppen er nu oppe på fem.

Rasmus Nissen, Mads Døhr Thychosen og Alexander Munksgaard er endnu en gang i U18-truppen, mens de nye mænd i billedet er målmand Andreas Raahauge og forsvarsspilleren Rasmus Nicolaisen.

Raahauge har allerede spillet to kampe for U18-landsholdet, mens Rasmus Nicolaisen kan få sin debut på U18-landsholdet efter at have spillet én og to kampe for henholdsvis U16- og U17-landsholdet.

Igen viser klubsamarbejdet sig som en succes. Rasmus Nicolaisen har lokale rødder og snørede sine fodboldstøvler i samarbejdsklubben Aulum IF, før det blev til FC Midtjylland, mens Alexander Munksgaard og Rasmus Nissen har fået sin fodboldopvækst i henholdsvis Vind IF og Brande IF.

Drengene drager sammen med den øvrige del af truppen til Minsk i Hviderusland, hvor der skal spilles to venskabskampe mod Hviderusland den 12. og 14. maj på ABFF Pitch.