22.04.2015, 07:58 | Af: Administrator

Fodboldkamp mellem forældre og biler

Fans fik øjeblikke for livet, da de kom helt tæt på Rilwan Hassan, Izunna Uzochukwu og superligatopscorer Martin Pusic hos STS Biler i Holstebro.

Sveden glinsede fra flere unge pander i Holstebro i weekenden. Men hvem ville ikke også gøre sit bedste, når modstanderne på den opstillede fodboldbane hos STS Biler i Holstebro pludselig var Rilwan, Izunna og Pusic.

For sammen med Lupus besøgte de tre FC Midtjylland-profiler nemlig bilhuset, der slog dørene op til et velbesøgt åbent hus-arrangement. Men det var ikke kun biler, der blev kigget efter, for  især mange unge fans var også kommet for at se deres idoler.

Og dem kom de helt tæt på. For der blev både spillet fodbold, taget selfies, skrevet autografer og dystet i bordfodbold, og flere unge FCM-fans fik sig en oplevelse for livet, da de scorede mod Rilwan Hassan, tacklede Martin Pusic og driblede forbi Izunna Uzochukwu.

- Vi var glade for at få mulighed for at besøge STS Biler i Holstebro og give vores fans i det område chancen for at komme helt tæt på spillerne, og det så bestemt ud til, at både STS Biler, spillerne og de mange fans havde en god dag, siger Sejer Aagaard, der er projekt og event manager.

Dagen bød foruden de mange aktiviteter også på konkurrencer og lodtrækninger, og det indbragte blandt andet en et par heldige fans en signeret FCM-trøje hver.