23.04.2015, 08:32 | Af: Administrator

Frivillige inviteres til topkamp i Hobro

FC Midtjylland-spillerne kan se frem til ekstra opbakning i opgøret mod Hobro. Tæt på 200 frivillige vil nemlig være at finde på udebaneafsnittet mandag aften.

De er en lige så fast ingrediens til fodboldkampe på MCH Arena, som spillere og dommere er. For de mange frivillige, som er tilknyttet FC Midtjylland, møder troligt op hver gang, der inviteres til fodbold i det midtjyske.

Tæt på 400 frivillige er tilknytte FC Midtjylland, og til hver hjemmekamp er knap 300 af dem i gang på MCH Arena for at hjælpe til med, at de mange tusinde tilskuere hver gang får en god oplevelse.

Men på mandag, når FC Midtjylland på udebane møder Hobro, skal de ikke tænke på pølsepriser, adgangskort eller kropsvisitering. Alle frivillige med fast tilknytning til FCM er nemlig inviteret til topfodbold på DS Arena i Hobro.

- Det gør vi, fordi vi er taknemmelig for det store stykke arbejde, som de frivillige yder på MCH Arena. Havde vi ikke dem, var det svært at få det hele til at fungere på en kampdag, forklarer Birgitte Klausen, der er stadion- og billetansvarlig i FC Midtjylland.

- Samtidig gør vi det også for at styrke og dyrke sammenholdet, så de får en god oplevelse sammen, tilføjer Birgitte Klausen.

Tæt på 200 frivillige er tilmeldt busturen, som byder på lidt godt til både maven og ganen, inden topopgøret skal overværes fra udebaneafsnittet på DS Arena. Ønsker du at blive en del af det frivillige team i FC Midtjylland, kan du sende en mail til info@fcm.dk med en beskrivelse af dig selv og lidt om, hvor du kan byde ind.