29.04.2015, 15:44 | Af: Administrator

Hessel fokuserer på sponsorat

Familien glad for Matthew Benhams involvering.

I forbindelse med FCM Holding A/S’ afnotering på GXG Markets har majoritetsaktionær Matthew Benham fremsendt et frivilligt købstilbud til selskabets øvrige aktionærer.

Hessel-familien har takket ja til tilbuddet, og det betyder, at familien netop har afhændet sin A-aktiepost i FCM Holding.

- Det er ikke et udtryk for, at vi gearer ned i forhold til FCM. Vi fik et tilbud om at sælge til Matthew Benham. Det sagde vi ja til. Vi synes, det er rigtig godt, at FCM har én ejer, forklarer Steen Hessel, direktør i Ejner Hessel A/S og bestyrelsesmedlem i FCM Holding A/S.

Steen Hessel var sammen med et andet nuværende bestyrelsesmedlem, Johnny Rune, tilbage i 1999 idemanden bag FC Midtjylland. Nu har familien ikke længere aktier i fodboldklubben. Men interessen for fodboldklubben er usvækket.

- Vi vil bruge ressourcerne anderledes og fremover koncentrere os om at være sponsor i FCM. Vores nye hovedsponsorat skal blandt andet ses i det lys. Vi kan kun bifalde den fantastiske udvikling, FCM har gennemgået i det første år med Matthew Benham, siger Steen Hessel.

Også den indiske erhvervsmand Shrinivas Dempo har i forbindelse med afnoteringen afhændet sine A-aktier til engelske Matthew Benham.