24.04.2015, 11:02 | Af: Administrator

Kom tæt på Sparv i Tipsbladet

Han boede med Theo Walcott på et gammelt hotel i Southampton og har spillet topkampe mod nogle af verdens største stjerner. Tipsbladet tegner i dagens udgave et portræt den FC Midtjyllands finske landsholdsspiller Tim Sparv.

Der er mulighed for at blive en hel del klogere på FC Midtjyllands 28-årige defensive midtbane Tim Sparv, der i dagens udgave af Tipsbladet fortæller om fodboldopdragelsen i England, FCM-ejer Matthew Benhams tilgang til at eje en fodboldklub og det uforudsigelige liv som professionel nomade i Fodboldeuropa.

Den finske landsholdsspiller rejste i en tidlig alder til England og har fået sin fodboldopdragelse på Southamptons berømte fodboldakademi, hvor han spillede sammen med talenter, som i dag har udviklet sig til nogle af fodboldens største stjerner.

- I min tid havde vi Gareth Bale, Theo Wal-cott, Adam Lallana, Nathan Dyer og yderligere fire-fem stykker, der siden har spillet i The Championship. Vi var en større flok, der på relativt kort tid slog igennem på højt niveau. Det var utroligt, hvad vi fik op af spillere,

- Walcott var så fantastisk. Han scorede eller lagde op til et mål i hver kamp. Han var helt enestående. På den ene kant havde vi Nathan Dyer, på den anden Theo Walcott. Prøv at forestil dig den speed, siger Tim Sparv med et stort smil.

Læs hele historien om Tim Sparv i Tipsbladet i dag.