27.04.2015, 21:37 | Af: Administrator

Målene udeblev i Hobro

FC Midtjylland øgede afstanden i toppen, selv om det ikke lykkedes at knække Hobro-defensiven.

FC Midtjylland satsede offensivt i Hobro, men selv om først Morten ’Duncan’ Rasmussen og sidenhen Marcos Ureña blev sendt på banen, så lykkedes det ikke for Alka Superligaens nummer et at knække formstærke Hobro.

Martin Pusic var ellers tæt på et par gange i Himmerland. Første gang kort før pausen, da Rilwan Hassan stak Pusic fri, men superligatopscoreren tabte den direkte duel til Hobro-keeper Jesper Rask.

Første halvlegs mest dramatiske højdepunkt indtraf allerede efter 13 minutter, da anfører Kristian Bach Bak måtte forlade grønsværen efter at han var blevet ”sakset” ned bagfra af Mikkel Beckmann. Længe blev der arbejdet på at få kaptajnen tilbage i aktion, men det gik ikke. Heldigvis lyder de første meldinger på, at intet er brækket i foden.

I anden halvleg blev det midtjyske pres mere massivt, og med 20 minutter igen fik Jesper Lauridsen en god mulighed for at drille sine tidligere holdkammerater, da han kom til afslutning i feltet, men uheldigvis for venstrebacken lå bolden til højrefoden, som sendte kuglen et godt stykker over mål.

De mange medrejsende FCM-fans, som endnu engang leverede en flot støtte til holdet, kunne se ydereligere et par FCM-chancer i kampens sidste 45 minutter, men målløst blev det, selv om den tidligere FCM-spiller Rasmus Lynge Christensen var tæt på at blive matchvinder, da han få minutter før sidste slutfløjt helflugtede en god afslutning mod Johan Dahlins mål, men dog lige forbi.

På trods af pointdelingen øger FC Midtjylland afstanden ned til FC København med et enkelt point. Næste gang ulvene skal i kamp er næste mandag, hvor Randers FC er modstanderen hjemme på MCH Arena.

Alka Superligaen, runde 26:
Hobro - FC Midtjylland 0-0 (0-0)

Advarsler:
13’ Mikkel Beckmann, Hobro IK
40’ Martin Thomsen, Hobro IK
90' Patrick Banggaard, FCM

Start-11: Johan Dahlin, Kristian Bach Bak (19’ André Rømer), Patrick Banggaard, Erik Sviatchenko, Jesper Lauridsen, Tim Sparv, Petter Andersson (63’ Morten ’Duncan’ Rasmssen), Jakob Poulsen, Rilwan Hassan (81’ Marcos Ureña), Sylvester Igboun, Martin Pusic.

Bænk: Jakob Haugaard, Francis Dickoh, Frederik Møller, André Rømer, Mikkel Duelund, Marcos Ureña, Morten ’Duncan’ Rasmussen.

Dommer: Jens Maae

Tilskuere: 4.166