30.04.2015, 07:23 | Af: Administrator

Ny FCM trøje støtter UNICEF

Den specielfremstillede FCM/UNICEF-trøje er nu i handlen. 50 kroner af hvert trøjesalg går ubeskåret til UNICEF.

Den kombinerer den store hjemmebanedragt med en populære lyngfarvede udebanetrøje, og den nye opvarmningstrøje, har da også allerede fået de første fans til at sende lange øjne.
 
Og nu får fansene så mulighed for at sikre sig den unikke FCM/Unicef-trøje. som er specielt udviklet til Herning UNICEF By 2015. Trøjen fra Wunderelf sælges via FCM’s webshop, Ulveshoppen på MCH Arena og Sportmaster-butikkerne i Grindsted, Billund, Brande, Herning og Holstebro. 50 kroner fra hver solgt trøje går til Unicef.

Bestil trøjen & støt UNICEF her: shop.fcm.dk
 
FC Midtjylland støtter ikke blot med indtægterne fra den unikke trøje, der gerne skulle storsælge hen over foråret. Klubben har tillige besluttet, at tilskuere på MCH Arena resten af sæsonen kan donere deres pantkrus til UNICEF, når man køber øl og sodavand.
- Med en række attraktive opgør på hjemmebane er vi sikre på, at panten vil vokse til et anseeligt beløb. Og på den måde vil klubben i samarbejde med vores fans støtte Herning som Unicef By 2015, siger FC Midtjyllands brandmanager, Søren Märcher, der har designet den særlige FCM/Unicef-trøje i samarbejde med Wunderelf.