20.04.2015, 18:02 | Af: Administrator

Ny sejr til reserverne

FCM II vandt på udebane over Silkeborg og fører reserveligaen. Ureña og Kristian Dirks Riis sørgede for målene i 3-1 sejren.

Værterne fra Silkeborg bød mandag aften på glimrende fodboldvejr og en ditto bane. Det blev godt modtaget af FCM II, der fra kampens start satte sig på opgøret.

Efter en lille halv times bragte ulvene sig i front ved Marcos Ureña. Costaricaneren, der spillede hele kampen på kanten, stod klar ved den bagerste stolpe, da et indlæg fra Mikael Anderson gik hele vejen igennem feltet.

Føringen var ganske fortjent, og blev fordoblet inden pausen, og igen var det med Mikael Anderson i oplæggerens rolle. U17-spilleren er kendt for sine gode dødbolde, og han demonstrerede hvorfor, da hans hjørnespark fandt Kristian Riis i feltet. Midterforsvareren sparkede 2-0 målet i kassen.

Lynstart af SIF
De 2-0 var også stillingen ved halvleg. Trænerteamet vejrede flere mål, hvis ellers ulvene bare viste lidt større omhu i de afgørende situationer.

Værterne havde dog også deres egen plan for de sidste 45 minutter, og efter bare 39 sekunders spil reducerede Jeppe Illum. Silkeborg-angriberen fik frit løb mod FCM-målet, og scorede med en stiv tå.

2-1 målet skabte nogen uro hos FCM II, men efter at have sundet sig, overtog ulvene igen  styringen med kampen. Efter 59 minutter scorede Ureña til 3-1, da han fulgte op på en afslutning fra Duncan, som Kasper Jensen i Silkeborg-målet kun kunne parere.

Målet dræbte spændingen i kampen og Ulvene kunne relativt ubesværet køre sejren hjem, selvom André Rømer fik et mål annulleret for offside.

I puljens anden kamp tabte AaB med 3-0 til FCK, og det betyder at FCM II overtager førstepladsen, et point foran AaB, der dog har spillet en kamp færre. Alligevel var Lars Friis ikke ubetinget tilfreds efter kampen:

- Der er et par perioder, hvor vi ikke lavet et sammenhængende presspil, men vi er bedre end Silkeborg i dag, og burde have vundet større. Der var for mange sekvenser, hvor vi kunne have spillet chancerne større, men ikke fik gjort det, fordi vi ikke var omhyggelige nok. Der var mange ting, vi kunne have gjort bedre, konstaterede Friis efter kampen.

FCM-træneren fremhævede efter kampen Morten Duncan for en forbilledlig arbejdsindsats, Francis Dickoh for at styre bagkæden og endelig Lasse Heinze for sikre indgreb og gode igangsætninger.

Ambitionen er fortsat at slutte øverst, og den næste kamp bliver derfor en nøglekamp for Lars Friis og co. - FC Nordsjælland, der også bejler til førstepladsen, besøger MCH Arena på tirsdag d. 28/4 kl. 14.00. Se stilling og resultater her.

UPDATE: Se de fire mål fra kampen på Kanalsport.dk - klik her.

Silkeborg IF II - FC Midtjylland II 1-3 (2-0)
28' 1-0 Marcos Ureña (assist Mikael Anderson)
38' 2-0 Kristian Dirks Riis (assist Mikael Anderson)
46' 2-1 Jeppe Illum, SIF
59' 3-1 Marcos Ureña

Opstilling FCM: Lasse Heinze - André Rømer, Francis Dickoh, Kristian Dirks Riis, Frederik Møller - Mikkel Frankoch (68' Alexander Nicolajsen), Nikolaj Kirk (58' Gloire Rutikanga), Mikael Anderson (78' Rasmus Nissen) - Marcos Ureña, Babajide David, Morten 'Duncan' Rasmussen (78' Razak Adebayo Odeyemi)

Opstilling SIF: Kasper Jensen - Frederik Steensbæk Lauritsen (79' Lasse Pedersen), Jeppe Spliid Gertsen, Tobias Salquist, Mikkel Frandsen, Jens Martin Gammelby (60' Nicklas Røjkjær), Daniel A. Pedersen (46' Gustav Dahl), Christian Sørensen, Adeola Runsewe (46' Martin Svendsen), Jeppe Illum, Rasmus Lysdal (79' Tobias Olesen)