09.04.2015, 08:23 | Af: Administrator

Ny udviklingschef med fokus på de yngste talenter

Med mere end 25 års trænererfaring står FC Midtjyllands nye udviklingschef Niels Peter Iversen godt rustet til jobbet og de nye udfordringer.

Det er for de fleste et velkendt ansigt, der sætter sig i stolen om udviklingschef i FC Midtjylland. For i de seneste seks år har 51-årige Niels Peter Iversen været tilknyttet FCM Elitefodboldskole i Herning.

Nu venter der så nye udfordringer for Niels Peter Iversen, der som udviklingschef får det overordnede ansvar for U15 og nedefter i FC Midtjylland i tæt samarbejde med Akademiet og FCM Klubsamarbejdet.

Akademichef Flemming Broe glæder sig over tilknytningen af Niels Peter Iversen i den nyoprettede stilling.

- Det er en kapacitet, vi har ansat. Niels Peter har allerede erfaring fra de aldersgrupper, han får ansvaret for, og han kender kulturen i FC Midtjylland, siger Flemming Broe.

- Han har ledelseserfaring og stor faglighed, og det bliver et boost til hele området omkring de yngste. Niels Peter får ansvaret for vores turneringshold, talenthold og de øvrige projekter, der har med spillere under 15 år at gøre, forklarer akademichefen.

Niels Peter Iversen har i sin FCM-tid fejret to jyske mesterskaber og pokaltitler som U14-træner, mens han på cv’et også kan skrive ynglinge DM-træner, spillende seniortræner og A-licenstræner.

- Jeg glæder mig utroligt meget til på fuld tid at kunne holde fokus på mit arbejde i FC Midtjylland. Dels i Herning for FCM Elitefodboldskole og dels i Ikast omkring det øvrige talentarbejde for de yngste, siger Niels Peter Iversen.

- Det er min intention at bidrage med motivation, inspiration og faglig sparring samt gennem dialog at skabe ejerskab og opbakning til de beslutninger, der skal tages undervejs velvidende, at alle beslutninger ikke altid medfører alles fulde tilfredshed.

Niels Peter Iversen vil have kontor såvel på Akademiet i Ikast som på FCM Elitefodboldskole med base i Herning.

- Sammen med en masse dygtige medarbejdere er målsætningen i forhold til FCM Elitefodbold at skabe rammer for trivsel, sammenhold, engagement og positiv energi og herved bringe den enkelte spillers udvikling i centrum.

- Omkring det øvrige talentarbejde for de yngste arbejdes der allerede med stort engagement og succes af flere dygtige FCM-folk. Mit håb er, at jeg over tid kan bidrage i den videre udviklingsproces, siger Niels Peter Iversen.

Den nye udviklingschef vil frem til sommer stå i spidsen for FC Midtjyllands U14-mandskab, da den hidtidige træner Mads Buttgereit er blevet ny U17-træner.