06.04.2015, 14:58 | Af: Administrator

Reserverne fik ørerne i maskinen i Farum

FC Nordsjælland straffede en svag første halvleg af ulvene ved at score fire gange. Kampen endte 1-5.

Lad det være sagt med det samme: Der var ikke ret meget positivt at tage med fra mandagens reserveholdskamp. Især første halvleg var en trist affære.

Defensivt fungerede tingene slet ikke for FCM, og spillerne løb mange forgæves meter i FCN spillernes kombinationer på kunstgræsset.

Efter 17 minutter bragte værterne sig foran, da en lang bold blev slået frem ad banen. Francis Dickoh gik op i duellen, men blev ramt i ryggen af en FCN's Oliver Thychosen.

Frisparket blev dog ikke dømt, og i stedet fik bolden lov til at smutte forbi Jakob Haugaard, der blev fanget på det forkerte ben. Thychosen ekspederede bolden det sidste stykke ind over stregen.

Fem minutter efter lykkedes det Razak at bringe balance i regnskabet. Frederik Møllers indlæg blev modtaget af Duelund, der lagde bolden af til angriberen, der scorede fra sin position i feltet.

Glæden blev dog kortlivet, for otte minutter efter havde FCN scoret yderligere to gange. Først blev ulvene overspillet centralt, og så blev bolden lagt ud i den ene side, hvor Oliver Thychosen lavede et par step-over finter inden han smaskede bolden op i hjørnet.

Kort efter faldt 3-1 målet på et straffespark begået mod Baldvinsson af Banggaard. Midterforsvareren blev sat i en utaknemmelig position af et kikset udspark fra Jakob Haugaard, der endte i fødderne på islændingen. Kristian Lindberg scorede sikkert fra ellevemeterpletten.

Helt skidt blev det et minut før tid, hvor Marcus Ingvardsen fik masser af tid til først at tage bolden ned i feltet, og siden flugte den i nettet.

Bagud med 4-1 var anden halvleg reduceret til et forsøg på at få tandpastaen tilbage i tuben for ulvene. Spillerne skal dog have den ros, at de kom langt bedre med efter pausen. Den defensive organisation blev stivet af, og der kom noget af den struktur, der havde manglet i de første femogfyrre minutter.

I angrebet havde Razak et par gode muligheder, han burde have gjort mere ved, men i stedet fik FCN lov til at sætte punktum med en dødboldsscoring syv minutter før tid. Et frispark blev slået ind i feltet, hvor Lindberg steg op og headede 5-1 målet ind.

- Det var en topkamp, men vi spillede ikke som om det var en topkamp. Det var en dag, hvor vi var langt fra at få noget med hjem, sukkede Lars Friis efter opgøret.

Friis og FCM II har mulighed for at revanchere sig om en uge, hvor Randers kommer på besøg i Ikast. Se stillingen i Reserveligaens Mesterskabsslutspil her.

Opdatering: Er man i det masochistiske hjørne, kan højdepunkterne ses på kanalsports hjemmeside - her.

FC Nordsjælland II - FC Midtjylland II 5-1 (4-1)
17' 1-0 Oliver Thychosen
22' 1-1 Razak Adebayo Odeyemi (assist Mikkel Duelund)
27' 2-1 Oliver Thychosen
30' 3-1 Kristian Lindberg, straffe
44' 4-1 Marcus Ingvartsen
83' 5-1 Kristian Lindberg

Opstilling: Jakob Haugaard - Frederik Møller, Francis Dickoh (62' Nicolai Damkjær), Patrick Banggaard, Jeppe Solgaard - Jonas Gemmer (82' Mads Olsen), Rasmus Winther Johansen, Mikkel Duelund - Mads Friis (62' Mads Carlson), Sebastian Buch Jensen (46' Sebastian Hairing Lodahl), Razak Adebayo Odeyemi

Foto: JPS Photo 2014