27.04.2015, 04:00 | Af: Administrator

SE VIDEO: FCM On Tour i Ringkøbing

FC Midtjylland løber i aften på banen i Hobro, men i sidste uge var holdet en tur i Ringkøbing, da der var præmiere på FCM On Tour.

Der blev sat streg under, at FC Midtjylland er hele regionens hold, da Alka Superligaens aktuelle tophold i torsdags havde byttet de vante omgivelser på træningsanlægget i Ikast ud med Green Arena i Ringkøbing.

For her forberedte FC Midtjylland sig nemlig frem til aftenens opgør mod Hobro, og det blev lidt af et tilløbsstykke, hvor mere end 1000 børn og unge fra området var mødt op for at komme helt tæt på deres fodboldheltene.

Og de mange unge fans kom ikke forgæves, for som det ses i denne video, som FCM TV har produceret fra dagen, så blev der både givet high fives til spillerne, knipset selfier og samlet masser af autografer. Se hele video HER.