28.04.2015, 07:02 | Af: Administrator

Superligakamp bliver til unik jobmesse

FC Midtjylland går sammen med nordvestjyske virksomheder for at få besat ledige jobs.

En række virksomheder fra Lemvig Kommune med vind i sejlene går nu utraditionelle veje for at få besat op mod 30 ledige jobs.

Se de ledige jobs her: www.fcm.dk/jobs

De ni produktionsvirksomheder fra Lemvig og Thyborøn laver sammen med Superligaens førerhold, FC Midtjylland, hjemmekampen mandag den 4. maj mod Randers FC om til en stor jobmesse for at få besat en række ledige stillinger i et Nordvestjylland, hvor fremstillingsvirksomhederne har masser at rive i.

”Vi har en bred vifte af attraktive jobs. De normale måder at annoncere på har ikke givet noget. Derfor går vi nu sammen med FCM helt nye veje for at komme i kontakt med folk, der kunne tænke sig et fast job under ordnede forhold og til en attraktiv løn.”

Det forklarer Ole Mogensen, indehaver af ALVAC i Lemvig, der laver avanceret løfteudstyr. Han har selv lige nu tre ubesatte stillinger i sin virksomhed.

For FC Midtjylland er det nemt at se sig selv som et usædvanligt jobcenter.

”Vi er en stærk kommunikationsplatform og når ud til 800.000 midt- og vestjyder i ugen op til en kamp. Fortæller vi om virksomhedernes behov og hjælper op mod 10.000 mennesker forbi deres stande før kampen mod Randers, så skulle der være basis for en snak om, hvorvidt det kunne være interessant at få job i det nordvestjyske,” forklarer Hans Krabbe, kommunikations og marketing direktør i FC Midtjylland.

Også Lemvig Kommune bakker op om det unikke jobfremstød. Lemvig Kommune har Danmarks næstlaveste ledighed og et bredt udbud af jobmuligheder.

”Vi bakker naturligvis vores lokale og initiativrige virksomheder op i det utraditionelle og spændende jobprojekt, der handler om at gøre opmærksom på de mange positive historier fra Nordvestjylland. Vi glæder os til at få budskabet ud i forbindelse med FCMs kamp mod Randers,” siger borgmester i Lemvig Kommune Erik Flyvholm.

Deltagere på jobmessen på MCH Arena mandag den 4. maj er RG Rom Gummi, Thyborøn Skibssmedie, Vandborg Karosseri, Heta, NorthSea Offshore Service Group, Lemvig Kommune, Kynde & Toft, ASME Hydra samt Thyborøn Skibs og Motor A/S.

Se de ledige jobs her: www.fcm.dk/jobs

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Ole Mogensen, direktør, AL VAC, mobil 24 88 81 15

Erik Flyvholm, borgmester, Lemvig Kommune, mobil 21 66 25 02

Hans Krabbe, kommunikations og marketingdirektør, FC Midtjylland, mobil 24 22 16 26.