11.04.2015, 16:15 | Af: Administrator

Truppen mod AaB

Morten ’Duncan’ Rasmussen er med i truppen til søndagens udebaneopgør i Aalborg.

FC Midtjylland sætter søndag kursen mod Aalborg, hvor de danske mestre fra AaB er modstanderen. Og det plejer at være nogle underholdende opgør, når de to hold tørner sammen.

44 gange har de stået over for hinanden i Alka Superligaen, og det er aldrig endt uden scoringer. Faktisk lyder scoringsgennemsnittet på næsten tre mål pr. kamp, når midtjyderne og nordjyderne har stået over for hinanden.

Til søndagens opgør er Morten 'Duncan' Rasmussen tilbage for ulvene, der til gengæld må undvære Jim Larsen, der har knæproblemer, og Marco Larsen, der fik en forstrækning i Esbjerg. Også Petter Andersson må sidde uden for, da han ikke er blevet sin knæskade kvit. Den svenske midtbanekreatør forventes dog at være tilbage i træningen i den kommende uge.

Til gengæld er der fin femgang for flere af de langtidsskadede spillere. Pione Sisto skal i næste uge igennem en MR-scanning, og er den positiv, forventes han at være tilbage i træningen med holdet om ti-tolv dage. Kristoffer Olsson er begyndt at lave enkelte øvelser med holdet, og det forventes, at svenskeren om et par uger kan indgå i alle elementer af træningen.

Eyjolfur Hedinsson er godt i gang med genoptræningen efter sin operation i februar, og fortsætter kroppen sin positive respons, forventes islændingen er indgå i træningen fra omkring første maj.

Søndagens opgør har kick-off på Nordjyske Arena klokken 17.00.

Truppen mod Esbjerg fB
3. Tim Sparv
4. Erik Sviatchenko
7. Jakob Poulsen
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
10. Martin Pusic
11. Marcos Ureña
14. Jakob Haugaard
15. Jesper Lauridsen
16. Johan Dahlin
20. Francis Dickoh
22. Mikkel Duelund
26. Patrick Banggaard
28. André Rømer
32. Kristian Bach Bak
35. Frederik Møller
36. Rilwan Hassan
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun