14.05.2015, 16:47 | Af: Administrator

Akademidag: Kom helt tæt på talentarbejdet

Få helt eksklusivt et kig bag kulisserne og kom helt inde i hjertet af det Akademiet, når FC Midtjylland byder inden for til akademidag.

FC Midtjyllands talentarbejde er i rivende udvikling med Akademiet som det naturlige centrum, hvilket senest er understreget med meriterende sejre til talenterne i ungdomsturneringerne Torneo Bellinzona i Schweiz og Trofeo Nereo Rocco i Italien.

Der er kommet hjerneforskning og high-tech data-registrering af spillerne ind som nye tiltag, der - blandt andet - skal være med til at bringe klubben endnu et niveau op. Hvordan fungerer det, og hvad skal det egentlig nytte?

Du får lørdag d. 16. maj muligheden for at få et eksklusivt kig bag kulisserne helt inde i hjertet af det akademi, der har opfostret spillere som Simon Kjær, Erik Sviatchenko og Jonas Lössl.

Kom ikke blot og hør om hvilke perspektiver, der er ved at bringe hjerneforskning ind i talentarbejdet - du får også et eksklusivt oplæg fra sportsdirektør Claus Steinlein om, hvor FC Midtjylland gerne vil bevæge sig henad i 2016. 

Yderligere får du:
- Guidet rundtur på Akademiet
- Nærmere kendskab til U19-holdet, der står på tærsklen til at kvalificere sig til ungdommens Champions League
- Mulighed for debat omkring Akademiets fremtid med akademichef, Flemming Broe. Har talentarbejdet nogen berettigelse efter Matthew Benhams indtog, og hvordan skaber vi plads til talenterne på et tophold?

Det officielle program slutter umiddelbart inden U19-holdet møder Brøndbys talenter, vi opfordrer dog til, man bliver og ser både den kamp og den efterfølgende U17-kamp. Hvad kunne være en bedre opvarmning til søndagens brag på MCH Arena, hvor FC København kommer på besøg end at overvære talenterne byde de blå-gule op til dans?

Dagens program
10.00-10.40: Rundvisning på Akademiet v/Flemming Broe
10.40-11.00: Hvordan vinder hjerneforskning fodboldkampe? Oplæg v/Lars O.D. Christensen
11.00-11.30: Præsentation af U19 og kampoplæg v/U19-cheftræner, Kenneth Andersen
11.30-12.15: Frokost-pause og diskussion om Akademiets fremtid m/Flemming Broe
12.15-12.45: Fremtidens FC Midtjylland v/Claus Steinlein 
13.00: U19 møder Brøndby
15.00: U17 møder Brøndby

Der vil mellem de to kampe blive serveret kaffe og kage.

Arrangementet er gratis og tilmelding sker ved at sende en mail til pro@fcm.dk senest fredag d. 15/5.

OBS: Der er 50 pladser til arrangementet. Frokost kan tilkøbes for 50 kr., men det er ikke en forudsætning for deltagelse i arrangementet - bestilling af frokost skal oplyses i forbindelse med tilmelding.