25.05.2015, 21:14 | Af: Administrator

Bach Bak: Brøndby stod godt

Kaptajnen blev skiftet ind i slutfasen og gjorde dermed comeback.

I et ærgerligt nederlag på 2-3 til Brøndby IF gjorde FC Midtjyllands anfører, Kristian Bach Bak, mandag aften comeback for midtjyderne efter en række kampe ude grundet en fodskade. Den energiske defensivspiller er dog stadig et godt stykke fra at være på 100 %.

- Jeg har stadig smerter, når jeg træner, og jeg spiller med en højre støvle, der er halvandet nummer større end den venstre. Så væk er det ikke, men det bliver i hvert fald ikke værre, og jeg håber, jeg kan komme op i fuld gear nu her, så jeg kan give den fuld gas i de sidste par kampe.

Kaptajnen blev skiftet ind og smidt på toppen med syv-otte minutter igen i jagten på en sen udligning.

- Jeg skulle prøve at flikke nogle lange bolde videre, men jeg ved ikke, hvor godt det lykkedes. Brøndby stod godt, og de har et par store drenge inde i midterforsvaret, fortæller Kristian Bach Bak.

300 kampe i ulvedragten
Med sin indskiftning nåede han 300 kampe i FCM-trøjen, og det er han - nederlaget til trods - ganske stolt af.

- Det er stort at runde 300 for min klub. At det så lige skulle blive et nederlag, det gør ikke så meget. Jeg er rigtig stolt over at have spillet så mange kampe, og jeg er endnu mere stolt over, at det nu er blevet til et mesterskab. Jeg håber, jeg kommer til at spille mange flere kampe. 350 er det næste mål, slutter ulveanføreren.

Se hele klippet med Kristian Bach BakFCM TV [klik her]