02.05.2015, 18:03 | Af: Administrator

Brentford sikrer sig play-off

FC Midtjylland-ejer Matthew Benhams barndomsklub tre kampe fra Premier League.

Trælse pointtab i de seneste uger så længe ud til at skulle koste Brentford FC muligheden for en plads i play-off om en billet til Premier League.

Men på en utrolig sidste spilledag lykkedes det manager Mark Warburtons mandskab at sikre sig to play-off kampe mod Middlesbrough.

Vinderen møder vinderen af naboopgøret Norwich-Ipswich på Wembley i en kamp om en plads i Premier League. Mange mener en kamp til en værdi af en milliard kroner…

Brentford begyndte lørdagen to point efter traditionsklubben Derby County, der hjemme mødte Reading, som ikke havde noget at spille for. Men Reading bragte sig foran allerede efter et par minutter, og så lammede nerverne Derby. Samtidig fik Brentford hold på deres nervøsitet i hjemmekampen mod allerede nedrykkede Wigan, og via en stensikker sejr på 3-0 var femtepladsen hjemme foran et udsolgt Griffin Park med 11.800 begejstrede tilskuere.

De kunne se tre af sæsonens hovedrolleindehavere føre sig fornemt frem i sæsonafslutningen, idet lånesvenden Alex Pritchard fra Tottenham Hotspur, portugiseren Jota og frontangriberen Andre Grey alle scorede og cementerede indtrykket af en fremragende sæson for den lille London-klub.

Første play-off kamp mod Middlesbrough spilles på Griffin Park på fredag den 8. maj.

Et stort tillykke fra FCM til alle i Brentford FC. Vi krydser fingre på fredag.