31.05.2015, 20:24 | Af: Administrator

BW East tog godt imod holdet

FCM-bussen blev mødt af positive bannere ved ankomst til Farum Park.

Det er ikke kun i det midt- og vestjyske, at FC Midtjylland har fans. I det sjællandske holder en dedikeret fanskare nemlig til. BW East er fast inventar til ulvenes kampe på Sjælland og Fyn, og i dag havde de gjort lidt ekstra ud af kampen.

Som en gimmick forud for kampen havde fansene nemlig hængt bannere op, der sammen med guldballoner mødte spillerbussen, da den trillede ind foran Farum Park.

Desværre gav den fine gimmick ikke point på kontoen, men den signalerede opbakning, og den blev værdsat i spillerbussen, og i FC Midtjylland er man glad for den støtte, som holdet møder overalt i landet.

Man kan læse mere om den dedikerede fanskare fra BW East på fanklubbens facebookside her.

Foto: JPS Photo 2014