25.05.2015, 15:01 | Af: Administrator

FC Midtjylland henter Kian Hansen

Den 26-årige forsvarsspiller har skrevet en fire-årig kontrakt med de danske mestre.

Forberedelserne til den kommende sæson er allerede i fuld gang, og i fredags kunne ulvene præsentere den østrigske landsholdsspiller Daniel Royer. I dag har endnu en profil sat sin underskrift på en kontrakt med de danske mestre.

FC Midtjylland har nemlig sikret sig Kian Hansen på en fire-årig kontrakt fra franske Nantes.

- Han er en klassespiller, der kommer fra en stor traditionsrig klub i en af de store ligaer i Europa, så da vi fik muligheden for at hente ham hjem og styrke vores forsvar yderlige, så var det oplagt set i lyset af det mål, vi har om at komme i et europæisk gruppespil, siger sportsdirektør Claus Steinlein.

- Han skal bidrage med den rutine, han har fået i Frankrig. Han er omkring landsholdet og har spillet europæisk gruppespil i Esbjerg, så han har efterhånden meget erfaring i en ung alder. Han skal give os ro og stabilitet og være med til, at vi som klub tager næste step.

Kian Hansen, der oprindeligt kommer fra FC Midtjylland-samarbejdsklubben Grinsted, ser frem til sit skifte til de danske mestre.

- Det er et spændende projekt, der er i gang. De har vundet mesterskabet og er i gang med at bygge noget fantastisk op. Det var da de allerede, da jeg selv var i Danmark, og når man får muligheden for at kombinere familie og at spille på højt niveau i Danmark, er det svært at sige nej, siger Kian Hansen.

- Jeg kommer hjem med en forventning om, at det er en klub, der skal spille med i top to og spille med i Europa. Vi skal selvfølgelig stile efter Champions League, lyder den ambitiøse udmelding fra midterforsvareren.

Kian Hansen har fået masser af spilminutter i Frankrig og vender retur til Alka Superligaen med erfaringer fra en af de store europæiske ligaer.

- Jeg er blevet fysisk stærkere, og jeg kommer hjem med mere tempo i mit spil og lederegenskaber. Det er et godt setup i FC Midtjylland, og jeg glæder mig egentlig bare til at starte op med de andre og vise mig frem i Danmark igen.

Kian Hansen får nummer to i FC Midtjylland.