13.05.2015, 09:22 | Af: Administrator

FCM-billetter udsolgt til opgøret mod Brøndby

Dog stadig billetter til udebaneafsnittet.

FC Midtjyllands spillere kan se frem til massiv opbakning til sæsonens sidste kampe. Der er for længst udsolgt til topkampen på søndag mod FC København, og nu kan der også meldes udsolgt til hjemmekampen mod Brøndby IF en uge senere.

I går åbnede billetsalget til det opgør, og i dag blev den sidste FCM-billet så langet over disken. Dermed er der ikke længere almindelige billetter at hente, hvis man er FCM-fan. Er man hurtig, er der dog endnu enkelte eksklusive billetter til ”Fodboldfesten” mod Brøndby den 25. maj.

Der er stadig billetter til udebaneafsnittet til opgøret 2. pinsedag, så er man blå-gul, kan man via Brøndby IF købe billetter til udebaneafsnittet på MCH Arena.