18.05.2015, 00:10 | Af: Administrator

[FCM TV] Matchvinder Rømer: Ingen ord for det

André Rømer blev matchvinder i kampen mod F.C. København, der sendte FCM 12 point foran med fire kampe tilbage og dermed - så godt som - sikrede mesterskabet.

Med en skadet Kristian Bach Bak på tribunen måtte André Rømer passe højrebacken for FCM, da ulvene tog imod Ståle Solbakkens løver fra F.C. København. Den unge defensivspillers fornemste opgave var at lukke ned for Ludwig Augustinsson, og den opgave lykkedes fortrinligt.

Det var dog ikke kun i de bagerste geledder, André Rømer markerede sig. Godt et kvarter før tid sendte han således MCH Arena i ekstase, da hans pandebrask konverterede Pione Sistos flotte oplæg til scoring og en føring på 1-0 til hjemmeholdet.

- Jeg ser min chance for at løbe igennem kæden, og så slår han den heldigvis helt perfekt, så jeg kan heade den ind, siger Rømer, der har svært ved at sætte konkrete ord på sine følelser oven på sejren og mesterskabet.

- Det er en helt sindssyg følelse. Ingen af os har prøvet det før. Det er helt vildt det her, og der er ingen ord for det. Jeg kan slet ikke beskrive det, fortæller han videre.

Trods sit matchvindende mål til 1-0, så måtte André Rømer se sig overstrålet af en indskiftet holdkammerat. Pione Sisto gjorde comeback med oplæg til Rømers mål og scorede efterfølgende til 2-0, der blev kampens resultat.

- Det siger lidt om, hvilken fodboldspiller han er. Han kommer tilbage efter fire måneder ude og scorer et mål og laver en assist som indskifter. Det er jo helt fantastisk, siger André Rømer, før han stikker ned til de fans, der synger hans navn på tribunen.

DU KAN SE HELE INTERVIEWET MED ANDRÉ RØMER VED AT KLIKKE HER!