02.05.2015, 12:42 | Af: Administrator

FCM TV: Olsson tilfreds efter comeback

Kristoffer Olsson er tilbage i fuld træning og i spil til sæsonens sidste kampe i Alka Superligaen.

Han nåede lige at give det midt- og vestjyske fodboldpublikum prøver på sit talent, inden han i januar brækkede lægbenet, da han var af sted med det svenske ligalandshold.

Men nu er Kristoffer Olsson tilbage, og i tirsdags fik han comeback i opgøret mod FC Nordsjælland i Reserveligaen.

- Det var dejligt at komme tilbage. Det var fem måneder siden, jeg sidst spillede en kamp, så det var rigtig dejligt at spille en kamp igen, selv om det var med reserverne, siger Kristoffer Olsson til FCM TV.

På forhånd var det aftalt, at han kun skulle spille de første 25 minutter af kampen på MCH Arena, og den svenske teenager stod tilbage med en positivt fornemmelse.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND - RANDERS FC MANDAG D. 4. MAJ KL. 19.00 - KØB BILLETTER HER >>

- Det gik okay. Jeg var træt efter fem minutter, men jeg synes, det gik fint med foden, og jeg havde ingen smerter, og det var det vigtigste, siger Olsson, der endnu ikke ved, om han når at komme i spil til mandagens opgør mod Randers FC.

- Jeg har ikke snakket med Glen, men nu træner jeg 100 procent med holdet, og så må man tage det dag for dag og træning for træning, siger det svenske stortalent til FCM TV.

Se hele interviewet med Olsson på FCM TV her, hvor han også fortæller om sine tanker omkring sommerens U21 EM, hvor Sverige ligesom Danmark er kvalificeret.