18.05.2015, 14:38 | Af: Administrator

[FCM TV] Riddersholm: Vi er ekstremt ambitiøse

Øjeblikket skal nydes, men fokus er allerede nu på næste kamp.

- Vi skal være ydmyge, for vi skal også være skarpe i de kommende kampe.

Glen Riddersholms mine er bundseriøs.

Selv om FC Midtjylland søndag sikrede mesterskabet, i hvert fald med 99,9 % sandsynlighed, så betyder det ikke, at sæsonens resterende fire kampe går til eksperimenter og spilletid til reserverne.

Riddersholm har sat et ambitiøst mål med sin trup, og det vil man forsøge at nå.

- I sommers sagde jeg til spillerne, at jeg mente, at vi var i stand til at vinde 25 sejre i løbet af en sæson, hvilket vil være det største antal sejre, et hold i dansk fodbold har præsteret, fortæller cheftræneren og fortsætter:

- Spillerne kiggede godt nok lidt vantro på mig, som jeg stod dér på bagkant af vores forårssæson og sagde sådan. Det er også derfor, at jeg er meget skarp på kampene torsdag og søndag og de kommende kampe, for med fire sejre rammer vi netop de 25, siger en ærgerrig Riddersholm.

- Vi skal ikke lade gassen gå af ballonen nu. Vi skal være pivskarpe, og det skal fansene også være. I dag (søndag, red.) skal de nyde det helt sindssygt, men jeg håber, at de bakker os massivt op i Slagelse og igen hjemme mod Brøndby.

Kun begyndelsen
Med masser af udfordringer på skadesfronten samt systemer og statistikker, som klubben har fået adgang til gennem Matthew Benhams Smartodds, er det fulde potentiale i FC Midtjylland slet ikke nået endnu, mener Glen Riddersholm.

- Vi skal være rolige og fokuserede, og så skal vi være skarpe på, at dette kun er begyndelsen. Vi har ikke engang kunnet se spillertruppen udfolde sig 100 %, og jeg glæder mig til at videreudvikle på det. I næste sæson skal vi også lege lidt med talsystemerne, og det viser bare, at denne klub er så ambitiøs og drivkraftig.

DU KAN SE HELE INTERVIEWET MED Glen Riddersholm PÅ FCM TV VED AT KLIKKE HER!