17.05.2015, 23:35 | Af: Administrator

[FCM TV] Sparv: Kom her for at vinde titler

I sin første sæson i klubben har finnen nået sin målsætning om guld.

Mesterskabet landede mere eller mindre på Heden søndag aften. I hvert fald var FC Midtjylland et niveau over Ståle Solbakken og F.C. København, og med en sejr på 2-0 kan midtjyderne nu kun smide guldet matematisk. Det er dog mere end urealistisk, da ulvenes målscore er 17 plusmål bedre end københavnernes.

Ankermanden på FCM's midtbane, finske Tim Sparv, mener da også, at sejren over FCK er lig med mesterskab.

- Det synes jeg, man kan sige. 12 points forspring med fire kampe tilbage - der skal meget til, før vi smider det her, siger den defensive midtbanespiller, der kom til FCM for at hente trofæer.

- Den dag jeg kom til Midtjylland, sagde jeg, at min målsætning og ambition var at vinde titler med FC Midtjylland. Samtidig håbede jeg, at jeg selv kunne være en vigtig del af det hold, som spillede med om mesterskabet, så man må sige, at dette lever op til mine egne personlige ambitioner, lyder det fra Tim Sparv.

DU KAN SE HELE INTERVIEWET MED Tim Sparv PÅ FCM TV [KLIK HER]