11.05.2015, 09:06 | Af: Administrator

FCM vs FCK på storskærm

Kom og vær en del af øjeblikket på MCH Arena

Søndagens topopgør i Superligaen mellem FC Midtjylland og FC København er for længst udsolgt - og FCM kunne formentlig have afsat dobbelt så mange billetter som de 11.535, der allerede er ude, og som sikre udsolgt hus på MCH Arena.

Derfor er vi glade for at kunne tilbyde de mange, der gik forgæves, at de alligevel kan blive en del af en forhåbentlig mindeværdig søndag, når vi nu viser kampen på storskærm udenfor MCH Arena, forklarer Hans Krabbe, der er kommunikations- og marketingdirektør i FC Midtjylland.

VIND BILLETTER TIL FCM vs FCK: www.fcm.dk/vind

Den 45 kvadratmeter store skærm bliver placeret på parkeringsarealet foran MCH Arena, og på den måde bygges der bro mellem begivenhederne på banen og aktiviteterne på pladsen foran stadion, hvor der naturligvis bliver mulighed for at købe forfriskninger undervejs.

- Interessen for kampen slår alt, hvad vi har oplevet i klubbens 10 år på MCH Arena. Derfor giver det god mening, at vi arrangerer storskærm. På den måde sikrer vi, at så mange som muligt har chancen for at være tæt på begivenheden. Og vi har brug for så meget støtte som overhovedet mulig, konstaterer Hans Krabbe.

Hold dig opdateret på FCM konkurrencer og nyheder: http://tinyurl.com/mzkhn9r

I dagens anledning åbner hovedtribunen allerede kl. 16.30 for sponsorer. Portene åbnes også tidligere end normalt, nemlig halvanden time før kick-off, kl. 17.30. Det er samtidig med, at der bliver tændt for storskærmen udenfor.

- Bortset fra åbningskampen mod AB tilbage i marts 2004 har vi aldrig haft så mange spisende gæster på MCH som på søndag. Blandt andet derfor åbner vi tidligere, så vores gæster kan komme på plads i god ro og orden. Og vi opfordrer folk til at komme i god tid. Både for at undgå kø, men også for at være med til at bygge en stemning op, som gerne skulle være elektrisk, når de to hold løber på banen, supplerer Hans Krabbe.

Allerede fra kl. 16.00 - altså tre timer før kampstart - vil der være aktivitet på MCH. Her slår Ulveshoppen nemlig dørene op til, hvad der sagtens kan blive en dag med rekordomsætning.